catering1
Snelle catering Tilburg en omstreken

Het zal je niet verbazen dat de focus van ons, Diervriendelijk Uiteten, ligt op eten en catering. En in het bijzonder op al het eten waar vlees aan te pas komt. Wij kijken naar de bereidingswijze en of dit inderdaad allemaal diervriendelijk plaatsvindt. Vandaag kijken we naar snelle catering Tilburg en omstreken. Catering en snel zijn in veel gevallen twee woorden die altijd nauw aan elkaar verbonden zijn. Wij kijken wat dat doet met de kwaliteit van het vlees.

Snelle catering Tilburg

Snelle catering vindt natuurlijk plaats in heel de wereld. Maar om het wat dichter bij huis te houden, kijken we naar snelle catering Tilburg en omstreken. In deze Brabantse stad en het achterland komt catering natuurlijk dagelijks voor. Bijvoorbeeld op feestjes of partijen, maar ook in kantines van bedrijven en scholen. De focus van deze blog ligt op de catering op feestjes en partijen. Dat is de catering die vaak snel uit de grond gestampt dient te worden.

Diervriendelijk

En daar kijken wij extra kritisch naar, want onze ervaring leert dat waar snel eten gemaakt moet worden, geen aandacht wordt besteed aan de bereidingswijze van het vlees. Ook wordt er niet gekeken naar de kwaliteit vanuit het oogpunt van diervriendelijkheid. Dat is natuurlijk kwalijk. Maar voordat het tegendeel niet bewezen is, gaan wij natuurlijk geen oordeel vellen.

Moeilijk

Het is overigens moeilijk om een algemeen beeld te scheppen van iets dat door honderden partijen wordt aangeboden. Daardoor hebben we er drie cateraars tussenuit gepikt en hebben we hen werkwijze bekeken. Daar zijn we overigens blij van terug gekeerd, want bij alle drie de partijen bleek er gewerkt te worden op een diervriendelijke wijze. De kippen die gebruikt werden in de salades en gerechten van de cateraars, waren stuk voor stuk biologisch. Wij juichen die trend toe.