Dit-is-het-moment-waarop-je-het-beste-fruit-kunt-eten_mh_crop627x418
Hoe zorg ik voor fruit op het werk?

Je kent het wel: als jouw collega’s eten ongezond en hier zijn ook voldoende mogelijkheden voor, maar wanneer jij een gezond stuk fruit wilt eten is dit niet mogelijk. Dit komt simpelweg doordat er geen fruit aanwezig is. Wil jij fruit op het werk? Dan is het goed om de mogelijkheden eens te onderzoeken en dit te bespreken met je werkgever. Hoe je dit doet? Dat leggen we uit in dit artikel. Wil jij er dus ook voor zorgen dat er genoeg mogelijkheden zijn om gezond te eten op kantoor? Lees dan snel verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Overtuig je werkgever

Uiteraard heb je geen zin om iedere dag zelf fruit te gaan halen bij de supermarkt of groenteboer. Het is daarom aan te raden om ervoor te zorgen dat er standaard voldoende fruit op kantoor is, zonder dat je hier zelf over na hoef te denken. Er zijn daarom tegenwoordig genoeg bedrijven die het mogelijk maken om wekelijks of tweewekelijks fruit te bezorgen bij jou op het werk. Wanneer je fruit op het werk wilt is dit dus aan te raden. De kans is groot dat jij als werknemer weinig invloed hebt op hetgeen er te eten is op kantoor. We raden je daarom aan om eens in overleg te gaan met je werkgever om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maak het eens bespreekbaar dat gezond eten, goed is voor de vitaliteit van jouw collega’s.

Probeer het eens!

Wil jij je werkgever enthousiast maken voor fruit op het werk? Dan kun je er ook voor kiezen om een aanbieder te zoeken waar je bijvoorbeeld een gratis proefbox kunt bestellen. Jij en je collega’s kunnen dan vrijblijvend kennis maken met gezond eten op de werkvloer. Probeer het daarom eens!