bakken
Bakartikelen: ook daar voor het internet

 

In een vorige blog sprak ik al over al het keukengerei wat tegenwoordig eenvoudig te kopen is via ons albekende internet. Dit geldt ook voor bakartikelen. In mijn vorige blog ging ik daar niet zo diep op in. In deze blog maak ik dat goed. Ik leg je uit waarom het voordelig is om bakartikelen aan te schaffen via het wereld wijde web. De voordelen op een rijtje dus.

Bakartikelen

Onder bakartikelen verstaan we natuurlijk van alles dat te maken heeft met bakken. Iets specifieker met bakken: het bakken van bijvoorbeeld een taart of cake. Daarvoor zijn natuurlijk nog wel wat benodigdheden noodzakelijk. Denk aan een bakvorm of iets waarmee die bakvorm ingevet dient te worden. Daarnaast zijn er nog hulpmiddelen als een kneedhaak of deegroller die we onder bakartikelen mogen rekenen.

Online shops

En al die bakartikelen, die in de vorige alinea dus ter sprake kwamen, zijn tegenwoordig te koop in online shops. Gebruik voor de grap ’s werelds grootste zoekmachine, het Amerikaanse Google, eens. Als je iets invoert als ‘bakartikelen kopen’ krijg je heel veel resultaten. Eén van die resultaten kan habitas-online.nl zijn. Maar een ander resultaat wat waarschijnlijk bij de eerste zoekresultaten verschijnt is het Kookpunt. Deze aanbieder heeft er in de ‘echte wereld’ ook heel wat zaken bij. In Rotterdam alleen al zijn er zo’n vijf a zes winkels van het Kookpunt te vinden. Andere resultaten die via Google tevoorschijn komen: De Bakzolder en Jungborn.

Voordelen van online shops

De voordelen die webwinkels in zich hebben, zitten ‘m in het feit dat het allemaal een stuk eenvoudiger is om producten in huis te halen. Sterker nog: het in huis halen gebeurt in feite door externe partijen. Het enige dat jij hoeft te doen, is achter de computer plaats te nemen en een product te bestellen (en in sommige gevallen direct af te rekenen).